Hosting

Bij het opzetten van een website voor uw bedrijf heeft u niet alleen de software voor de website nodig. U heeft ook een domeinnaam nodig, waar uw klanten u kunnen vinden, en hosting (ruimte op een webserver) om de website op te installeren. Babbletics biedt voor al deze zaken een totaal oplossing door naast het Babbletics CMS ook hosting pakketten aan te bieden. Hierdoor kunt u alle technische zaken van uw website door één partij laten regelen en kan u uw aandacht richten op wat u op de website wil laten zien.

Babbletics biedt in eerste instantie 2 verschillen pakketten aan. Heeft u alleen nog andere wensen hierbij, dan kunnen we in overleg vast een variatie hierop maken. Neemt u dan vooral contact met ons op.

Basis pakket

Het basis pakket omvat de hosting en de registratie van 1 domeinnaam. Uw website zal hierbij ook op de server geïnstalleerd worden. Wanneer de website opgezet is middels het Babbletics CMS, dan kunnen alle noodzakelijke updates ook meteen doorgevoerd worden, zodat de website optimaal blijft werken.

De kosten voor het basis pakket zijn €50 euro per jaar.


Wanneer een domeinnaam wordt geregistreerd binnen het hosting pakket, dan komt dit op naam van de klant te staan. Babbletics zal hierbij geregistreerd worden als administratief en technisch contact. De klant wordt hierbij geregistreerd als houder en wordt hiermee ook eigenaar van het domein.

De contractduur van de hosting pakketten bij Babbletics betreft 12 maanden. Bij dit contract hoort een opzegtermijn van 2 maanden. Wanneer niet tijdig wordt doorgegeven dat hier verandering in komt, dan zal automatisch een nieuwe periode van 12 maanden ingaan.

Specificatie
50,- euro per jaar
2 GB schijfruimte
10 GB dataverkeer per maand
1 domeinnaam
5 subdomeinen beschikbaar
1 MySQL database
3 FTP accounts

Service pakket

Het service pakket is een uitbreiding op het basis pakket en heeft daarom alle bovenstaande eigenschappen. Bij het service pakket biedt Babbletics daarnaast 1 uur per maand gratis service. Deze service betreft ondersteuning en advies bij zaken gerelateerd aan de website en/of de website. De uren zijn niet op te sparen gedurende het jaar en dus ook niet mee te nemen naar volgende maanden.

Wanneer je gebruik maakt van Babbletics CMS voor het beheer van de website, dan omvat het service pakket ook gratis updates aan het systeem. Wanneer bij deze updates extra wijzigingen of toevoegingen nodig zijn aan de bestaande functionaliteit, dan zullen de eventuele extra kosten worden doorberekend. De kosten voor deze extra werkzaamheden zullen dan eerst in een offerte kenbaar gemaakt worden.

De kosten voor het service pakket zijn €150 euro per jaar.

Specificatie
150,- euro per jaar
5 GB schijfruime
20 GB dataverkeer per maand
1 domeinnaam
5 subdomeinen beschikbaar
2 MySQL databases
5 FTP accounts
5 e-mail accounts

Aanvullende informatie

Deze eigenschappen zijn vooral een eerste basis. Uitbreidingen of aanpassingen zijn ook zeker mogelijk, net zoals het koppelen van extra domeinen. De hosting gebeurt vooral op kleine schaal, zodat de band met de klant directer en persoonlijker kan zijn. Hierdoor is elk pakket ook goed aan te sluiten op de wensen en dient bovenstaande vooral als de basis.

Extra domeinen zijn ook te bestellen bij de pakketten. Deze kunnen danwel als een alias ingesteld worden bij het eerste domein, maar je kan zo ook een kleine extra website binnen het pakket hosten. Voor de meeste domeinen (zoals .nl) wordt een meerprijs gerekend van 10 euro per jaar. Er zijn echter ook duurdere domeinen, zoals bijvoorbeeld .eu domeinen, waarvoor 20 euro gerekend wordt.

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Algemene voorwaarden