E-mail instellingen

Voor e-mail binnen de hosting pakketten bij Babbletics is er gekozen om de verbinding over een SSL verbinding te laten lopen. De authenticatie gaat met het bijbehorende e-mailadres en wachtwoord. Hieronder staan de verdere instellingen voor in uw e-mail programma.

POP3
Server
mail.babbletics.nl
Poort
995
Beveiliging
SSL, authenticatie met wachtwoord
IMAP
Server
mail.babbletics.nl
Poort
993
Beveiliging
SSL, authenticatie met wachtwoord
SMTP
Server
mail.babbletics.nl
Poort
587
Beveiliging
authenticatie met wachtwoord

Webmail

Mocht u niet bij uw pc in de buurt zijn, dan is uw mail ook beschikbaar via webmail. Hier kan u dan inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord.

Mailinglijsten

Het is ook vrij gemakkelijk om mailinglijsten en doorstuur-adressen aan te maken. Hiervoor logt u in op het beheergedeelte. Onder het kopje "E-mail accounts" kunt u alle opties vinden, dus het aanmaken en beheren van e-mail accounts, mailinglijsten en doorstuur adressen.

Spam filter / Anti-virus

Er zit standaard nog geen spam-filter en anti-virus pakket bij de hosting. Het pakket, wat hierbij aangeraden wordt, is Hosted Security Spam & Virus filter en deze werkt goed samen met de hosting pakketten. Babbletics kan dit voor een gereduceerd bedrag aan een hosting pakket koppelen. Mocht u hiervoor interesse hebben, neem dan contact op.

Dat er standaard nog geen spam-filter aanwezig is, is besloten vanwege problemen met het standaard filter. Het filter is daarom uitgeschakeld. Aangezien niet alle klanten behoefte hebben aan een filter en deze wel voor een hogere prijs zorgt, biedt Babbletics dit aan als een optie. Als u vragen hierover heeft of een ander alternatief zou zoeken, dan kunt u altijd contact opnemen.